5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en balaban yararı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın yerı teselsül yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme altına düzenınması kolaylaşır ve elan şu denli hüsran vermesi önlenir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme sorunlemlerinizi sevimli ve finans kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tutulmak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir hâlet simultane insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

Fevkda ülke düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite Yangın kapısı istanbul bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, estetik kapılara en amelî fiyatlarla mevla sürdürmek muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page